NİLPERİ ŞAHİNKAYA KİMDİR? NİLPERİ ŞAHİNKAYA BİYOGRAFİSİ

Kiraz Mevsimi Şeyma kimdir Nilperi Şahinkaya kimdir? Kiraz Mevsimi'nin güzel ve seksi karakterlerinden oyuncu Şeyma (Nilperi Şahinkaya) Kimdir ? Kaç Yaşında? Nilperi Şahinkaya boyu, Nilperi Şahinkaya kilosu ,Nilperi Şahinkaya sevgilisi varmı? Nilperi Şahinkaya kariyeri biyografisi hayatı özel yaşamına dair bilgiler yazımızın devamında...


Nilperi Şahinkaya 23 Şubat 1988 yılında Senegal de dünyaya gelmiştir. 26 yaşındaki güzel oyuncu 167 cm boyunda 55 kilo ağırlığındadır. Göz rengi ise kahverengidir. 1997 yılında Charles De Gaulle Fransız okulunda ilkokulu bitirmiştir.  Eğitim hayatına Pariste başlayan güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinden mezun olmuştur. 

Nilperi Şahinkaya ilk dizisi Deniz Yıldızı adlı dizidir. Bir çok tiyatroda yer alan oyuncu Yaklaştıkça adlı tiyatro oyununda cesur sahneler ile oldukça çok konuşulmuştur. 2015 yaz sezonunda FOX TV'de yayınlanan Kiraz Mevsimi adlı dizide Şeyma karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında ise yine FOX tv ekranlarında Nolur Ayrılalım dizisinde Temmuz Akıncı rolünü üstlenmiştir.

Nilperi Şahinkaya Oynadığı Diziler:

Kiraz Mevsimi (Şeyma) 2014
Öyle Bir Geçer Zaman ki (Mesude) 2012
Deniz Yıldızı (Hande) 2009
Nolur Ayrılalım (Temmuz Akıncı) 2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder