FÜSUN KOSTAK KİMDİR? KOCAMIN AİLESİ TÜLAY KİMDİR?

Füsun Kostak kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi nedir, kilosu kaç, boyu, burcu hangisi, biyografisi , nerelidir,  oynadığı diziler, ajansı, sevgilisi var mı gibi merak edilen bir çok soruya yanıt burada...




Sevilen dizi Kocamın Ailesi dizisinde Tülay karakterini canlandıran Füsun Kostak 01 Ocak 1971 Bursa doğumlu ve 43 yaşındadır. Güzel oyuncunun burcu oğlak, boyu ise 1.64 tür. Göz rengi ise kahverengidir.

Eğitim hayatını Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümün`den mezun olarak tamamlamıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra bir çok Tiyatroda rol almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 1999 yılında Özcan Deniz`in başrol oyunculuğu yaptığı Aşkın Dağlarda Gezer isimli dizi`de yaşamıştır. 2002 yılın`da  Yavuz Bingöl ve Ece Uslu`nun başrollerini paylaştığı Zerda isimli dizi`de Akgül karakterini canlandırmıştır. 2005 yılı Güz Yangını isimli dizi`de Dicle karakterini canlandırmıştır. 2005 yılı Naciye`yi Kim Sevmez isimli yapımda Nazlı Gür rolünü üstlenmiştir.

 2006 yılında başrolunde Pınar Altuğ ve Oktay Kaynarca`nın oynadığı İlk Aşkım isimli dizide Emel karakterini canlandırmıştır. 2008 yılı yönetmenliğini Onur Tan`ın üstlendiği Düğün Şarkıcısı isimli dizi`de oynamıştır.2010 yılı Nakş-ı Dil Sultan ,2010 yılı Güz Gülleri ,2012 yılı Kalbim Dört Mevsim,2013 yılı Nerde O Yeminler isimli yapımlarda rol almıştır.2014 yılın`da Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kocamın Ailesi isimli komedi dizisin`de Tülay karakterini canlandırmaktadır.

Füsun Kostak' ın oynadığı Film ve Diziler

Aşkın Dağlarda Gezer
Zerda
Güz Yangını
Naciye' yi Kim Sevmez
İlk Aşkım
Düğün Şarkıcısı
Nakş-ı Dil Sultan
Güz Gülleri
Kalbim Dört Mevsim
Nerde  o Yeminler
Kocamın Ailesi

1 yorum:

  1. dizilerinin de hiçbiri tutmamış arkadaş zerda hariç:)

    YanıtlaSil