Kim Kardashian Kimdir ? Ünlü Yıldız Hakkında Bilinmeyenler.

KİM KARDASHİAN KİMDİR?ÜNLÜ YILDIZ HAKKINDA BİLİNMEYENLER.



Asıl Adı              : Kimberly Noel Kardashian
Dogum Tarihi   : 21 Ekim 1980
Dogum Yeri      : Los Angeles, Kaliforniya, Birleşik Devletler
Meslegi              : İş kadını, aktris, manken, şarkıcı, tasarımcı
Boyu                  : 1.60m 
Vücut ölçüleri   : 92cm - 67cm - 101cm
Dini İnancı        : Hristiyan
Babasının Adı   : Robert Kardashian
Annesinin adı    : Kris Jenner
Üvey Babasının Adı : Bruce Jenner
Eşinin adı          : Damon Thomas (2000–2004)
Diger eşi            : Kris Humphries(2011-2011)
Kardeşinin adı : Kylie Jenner (10 Agustos 1997 Doğumlu)



Amerikalı magazin yıldızı 21 Ekim 1980 Los Angeles-Kaliforniya doğumlu. Babası Ermeni, anneside Hollanda ve İskoç asıllıdır. Daha çok sosyal hayatıyla,orijinal versiyonu ile televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York adlı reality tv proğramları ile bilinir. Bunların yanı sıra prodüktörlük, modellik, şarkıcılık, aktrislik, stilistlik ve iş kadınlığı faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Kardashian 1,60 boyunda,64 kilo ve vücut ölçüleri 92 cm- 67 cm- 101 cm şeklindedir.

Kardashian ayrı zamanda çeşitli parfümler çıkarmıştır, oldukça ünlü dergilere poz verip dergi kapaklarında yer almıştır, konuk oyuncu veya juri üyesi olarak çok sayıda televizyon praoğramında yer almıştır.
Amerikan ABC kanalında yayınlanan Dancing With the Stars(Yıldızlarla Dans) adlı televizyon proğramında yarışmıştır. 
America's Next Top Model (Amerikanın Gelecek/Yeni Top Modeli - Amerika Top Modelini Arıyor) adlı proğramda konuk jüri üyeliği yapmıştır. 
Carmen Electra ile birlikte Acayip Bir Film ve Vadinin Melekleri adlı sinema filmlerinde, How I Met Your Mother, Beyond the Break, CSI gibi dizilerde oyuncu olarak rol almıştır. 
2010 yılında ise kız kardeşleri Kourtney ve Khloé ile Kardashian Konfidential adında bir otobiyografik kitap yayımlamıştır. Bunların yanı sıra kız kardeşleri ile birlikte D-A-S-H adlı kıyafet butiğini işletmektedir.2007 yılında Playboy dergisine soyunmuştur. Kardashian 2 Mayıs 2008'de "Workout with Kim Kardashian" adlı bir spor DVD'si çıkarmış, daha sonra kendi blogunu açmış ve ayakkabı satış servisini başlatmıştır.

Kim Kardashian’ın en sevdiği yiyecek nedir?
Kim Kardashian’ın en sevdiği yiyecek arasında ilk sırada salata geliyor.Ayrıca hamburger, makarna, pizza ve erişte gibi yemekleri de yemeyi seviyor.

En sevdiği renkler nelerdir?
En sevdiği renkler ise pembe, kırmızı ve siyahtır.

Kim Kardashian hangi okulda okudu? 
Eğitimini doğup büyüdüğü kent olan Los Angeles’ta almıştır. Liseyi de bu şehirde bulunan “Marymount High School” ismindeki okulda okumuştur. Başarılı sunucu Kim Kardashian liseden 1998 yılında mezun olmuştur.

Kim Kardashian evlendi mi? 
Kim Kardashian hayatında iki kez evlilik yapmıştır. İlk evliliği 2000 yılında 20 yaşındayken bir kayıt yapımcısı olan Damon Thomas ile yapmıştır. Damon Thomas ile evliliği 4 yıl sürmüş ve ikili 2004 yılında evliliğine son vermişlerdir. Kardashian ayrılıklarının sebebini Damon’a kendisini rahatsız edecek şekilde bağlanması olarak açıklamıştır.
İkinci evliliğini ise 2011 yılında ünlü basketbolcu Kris Humphries ile yapmıştır. Bu evlilikte ilginç olan durum Kris’in Kim Kardashian’ın annesi ile aynı ismi taşımasıdır. Kris evlilik teklifini 20,5 karatlık 2 milyon dolar değerindeki yüzükle yapmıştır. 2011 yılının Mayıs ayında nişanlanan çift aynı yılın Ağustos ayında evlenmiştir. Bir magazin dergisi düğün fotoğraflarını çekmek için 1,5 milyon dolar ödemiştir. Fakat bu evlilik çok uzun sürmemiş 31 Ekim 2011 tarihinde ikili ayrı yaşamaya başlamıştır. İki yıl süren boşanma süreci sonunda 2013 yılında Kim Kris çifti boşanmıştır. Bu evlilik ve ardından yaşadığı süreç Kim Kardashian’ın farkındalığını artırmış televizyon programlarındaki izlenme oranlarına olumlu yansımıştır.

Kim Kardashian hangi parfümü kullanıyor? 
Kendi adını taşıyan parfümü kullanmakta ve parfümün kendisini değiştirdiğini ve yaşamındaki iyi ve kötü günleri hatırlattığını düşünen Kim Kardashian gül kokulu parfümün kendisi için çok özel olduğunu belirtmiştir.

Kim Kardashian hangi rimeli kullanıyor? 
Maskarayı “Anastasia’s Lash Lifting Mascara” ismindeki  markayı kullanmaktadır.

Kim Kardashian hangi göz kalemini kullanıyor?
Gözü için “Stila Kajal eyeliner” adındaki göz kalemi markasını tercih etmektedir.

Kim Kardashian’ın kullandığı makyaj ürünleri hangileridir? 
Makyaj ürünlerinde ise markaları arasında Rodial-Glam Balm, CVS-Q-tips, M.A.C.-Blot film” ismindeki güzellik malzemeleri vardır.

Kim Kardashian oje olarak kullandığı marka hangisidir?
Kim Kardashian’ın “Nicole Nail Polish” marka oje kullandığı bilinmektedir.

Kim Kardashian hangi bronzer markasını kullanmaktadır? 
Kim Kardashian’ın bronzer olarak tercih ettiği marka Smashbox’ın bir ürünü olan “Bronze Lights in Suntan Matte” ismini taşımaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder