KEREM BURSİN KİMDİR?

KEREM BURSİN KİMDİR?

ADI SOYADI:KEREM BURSİN
Kerem Bursin
DOĞUM TARİHİ:4 HAZİRAN 1987
DOĞUM YERİ :İSTANBUL
BOYU:179
KİLO:72
GÖZ RENGİ:MAVİ

KEREM BURSİN'İN HAYATI VE EĞİTİM DURUMU

Amerikada yaşayan Bursin Boston Emerson Collage’de okudu.Lise yıllarında bir müzik grubunda olan Bursin oyunculuk yapamadan önce basgitar çalıyordu.Grubunun ismi ise adı ilk başta Androgen’di sonra ‘The Bellamy’ oldu. Teksas’ta çok konser verdiler, hayranları da  coktu. B işe çok ciddi başladı, hatta annesine ‘Üniversite’ye gitmeyeceğim ve enstrümanlarımızla dolaşarak müzik yapacağız’ diyormuş.  Ama sonra hayatımın ilk sırasında müziğin değil de oyunculuğun olmasını istediğini fark etti ve ister istemez  grubları dağıldı.

Daha sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles’a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.

Carolyn Pickman ve Eric Morris’ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, Gaye Sökmen Ajans’la anlaşarak Türkiye’de de oyunculuk yapmaya başladı."Güneşi Beklerken"dizisinde başrol oynayan Bursin çok sevilen bir oyuncu oldu.Fiziksel olarak atletik bir yapıya sahip. Sempatik tavırları ile dikkat çeken Bursin kısa zamanda  çok geniş bir hayran kitlesini yakalamayı başardı.

Şimdilerde 2014 yapımı olan yeni dizi hazırlıklarında olan yakışıklı oyuncu Kanal D ekranlarında "Şeref Meselesi" adlı dizi ile ekranlara hazırlanıyor.

KEREM BURSİNİN YER ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER;

2014 Şeref Meselesi

2014 Güneşi Beklerken

2014 Unutursam Fısılda

2013 The Living Dead

2011  Homeland

2010 Sharktopus

2008 Killian

2007 The Architect

2006 Razor Man

2010 Kiss of Death

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder