ULAN İSTANBUL 9. BÖLÜM FRAGMANLARI

Yaz Sezonunun sevilen ve eğlenceli dizilerinden biri olan Kanal D  de yayınlanan Ulan İstanbul dizisi her hafta yeni heyecanla ekranlara geliyor. Peki Ulan İstanbul son bölümde neler olacak? Ulan İstanbul 18 Ağustos Pazartesi yayınlanacak olan yeni bölüm konusu fragmanları yayınlandı.


Kandemir ve ekibi Ceyhunun odasına bıraktıkları böceğin peşine düştü. Odaya koymaları kolay oldu ama geri almları pek kolay olmayacaktır. Ferdi, yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Dinleme cihazı kucağına düşen Ceyhun’u ikna etmek Kandemir’e düşer.

Ancak yaptığı açıklama Ceyhun’u büyük şaşkınlığa uğratır. Genç polisin kendilerine inanmadığını düşünen Bahadır ise panik atak geçirir. Kandemir ve ekibi, hiç vakit kaybetmeden Ceyhun’un masasındaki böceği imha etmek zorundadır. Ceyhun’un şubede yılın polisi seçilmesi ekibe aradıkları fırsatı verir.

Ceyhun’un emniyetteki ödül töreninde harekete geçen ekip, böceğe el koymak için kolları sıvar. Etraf polis kaynarken odaya giren Ferdi’nin Ceyhun’a yakalanması an meselesidir. Ferdi’nin imdadına ise Derya yetişir. Ancak Derya’nın beklenmedik hamlesi herkesi çok şaşırtacaktır. İşte Ulan istanbul 9 . bölüm fragmanları

Ulan İstanbul 9. Bölüm 1. Fragmanı



 

Ulan İstanbul 9. Bölüm 2. Fragmanı

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder