ÜÇ ARKADAŞ DİZİSİ ATV

ATV nin yeni dizisi 3 Arkadaşın konusu ne? Üç arkadaş dizisinde kimler oynayacak? Üç Arkadaş dizisi ne zaman? gibi merak edilen sorulara cevap vermeye çalıştık.


ATV yeni sezon için yeni bir dizi plana aldı. Yeni dizinin adı Üç Arkadaş. Yeşilçam klasiği Üç Arkadaş filmi dizi haline geliyor. Üç Arkadaşın Yeşilçamda ki konusu işportacı genç ile gözleri görmeyen kızın aşkı anlatılmıştı. Mehur fiilmin günümüze uyarlanmış halinde rol alacak oyuncular Hakan Yılmaz ve Leyla Feray olacak. Hakan Yılmaz’ın Murat, Leyla Feray’ın Gülperi karakterine hayat vereceği dizinin, yönetmen koltuğunda ise Tarkan Karlıdağ olacak. Dizi yeni sezonda Atv’de ekrana gelecek.​

ÜÇ ARKADAŞ DİZİSİNİN KONUSU

Murat, Mustafa ve Salih birbiriyle çok iyi anlaşan ve her durumda birbirlerinden hiç ayrılmayan sıkı dostlardır. Üç arkadaş bir gün sokakta gözleri görmeyen Gül Peri’ye rastlar. Gül Peri, anne ve babasını trafik kazasında kaybedince yapayalnız kalır ve ev sahibi tarafından da sokağa atılır. Murat, Gül Peri’den hoşlandığı için kendilerini zengin gibi tanıtır. Üç arkadaş Gül Peri’nin gözlerinin açılma ihtimali olduğunu öğrenince derhal para bulup ameliyatı yaptırmaya karar verir; ancak bir türlü başaramazlar.

Murat sonunda ilaç parasını isteyen doktora ilaç bulabilmek için ecza deposunu soymaya kalkar; ancak yakalanır. Onu kurtarmaya ise Murat’ın patronunun kızı Meral gelir; ancak tek bir şartı vardır. Murat kendisiyle birlikte olursa onları kurtaracaktır. Üç arkadaş mecburen bu teklifi kabul eder ve Gül Peri’nin ameliyatı gerçekleşir.

Üç kafadar, Gül Peri’ye yalan söyledikleri için ameliyattan sonra onun karşısına çıkamaz. Gül Peri ise bir arkadaşı sayesinde dizi oyuncusu olmuştur. Kendisini ameliyat ettiren arkadaşlarına ulaşmak için konağı satın alan Gül Perinin yolu Murat’ın patronu ve dolayısıyla Murat’la kesişir ve işler karışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder