REAKSİYON DİZİSİ 1. BÖLÜM 17 EYLÜL 2014

Reaksiyon dizisi 1. bölüm 17 Eylül 2014 akşamı Star TV de başlıyor. Reaksiyon Dizisi İlk Bölüm Ne Zaman? Reaksiyon Dizisi 1.Bölüm Özet bekleyenler için diziin yayınlanmasının ardından bu sayfadan yayınlanacaktır. 


Star TV nin yeni dizisi Reaksiyon 17 Eylül 2014 Çarşamba akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Başrolunde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder ve Nehir Erdoğan gibi usta oyuncuların yer aldığı Reaksiyon dizisi sezona damga vuracağa benziyor. Dizinin ilk yayın zamanı her hafta çarşamba gecesi olarak açıklandı. Heyecan ve gerilimi zirve yaptırak dizinin ilk tanıtım fragmanları gelmeye başladı. İşte Reaksiyon dizisinden iki adet fragman.

Reaksiyon, özel kuvvetler mensubu bordo bereli istihbaratçı bir yüzbaşıyla (Oğuz), özel harekât kökenli bir başbakanlık korumasının (Tekin) hikâyesidir. Güneydoğu’da görev yaparken yaşadıkları bir olay nedeniyle birbirlerine düşman olan bu iki adam; Başbakanlık Müsteşarı Öktem ve İstihbarat Başkanı Gürkan’ın devleti yeniden dizayn etmek, devlet kurumlarını dış unsurlardan temizlemek için geliştirdikleri bir projenin uygulayıcıları olarak yeni ve çok gizli bir birim kurmak üzere görevlendirilirler. 

Reaksiyon Dizisi Tanıtım Fragmanı


Reaksiyon Dizisi 2. Tanıtım Fragmanı 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder