KALP HIRSIZI DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

Kalp Hırsızı dizisi konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler, karakterlerin isimleri. Kalp Hırsızı ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak gibi bir çok sorunun cevabı yazımızın devamında.

Evinize giren hırsıza aşık olabilir misiniz? sloganı ile ilginç bir hikayesi oalcağa benzeyen Kalp Hırsızı dizisi çok yakında ATV ekranlarında olacak.

Kalp Hırsızı Künye;

Yapımcı : Birol GÜven
Yönetmen : Emre Kavuk
Senaryo : Birol Güven - Yaşar Arak - Caner Güler
Hikaye : Metin Açıkgöz
Kanal : ATV
Oyuncular : Mine Tugay, Kenan Ece, Berk Pamir, İştar Gökseven, Mazlum Kiper, Funda Postacı, Arda Esen, Selin Ortaçlı, Eser Eyüboğlu, Erdem Baş, Ahmet Burak Bacinoğlu, Ceren Demirel, Filiz Uysal, Cansu Kurgun

Kalp Hırsızı Konusu;

Defne, Londra’da okuduğu yıllarda aşık olur, ve ailesinin onayı olmadan ciddi bir ilişkiye başlar. Oğlu Bora’ya hamile kaldığında, sevdiği adamdan beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Aşık olduğu adam onu ve daha doğmamış çocuğunu ortada bırakarak terk eder.

Defne oğluna, babasının kendisini terkettiğini söyleyemez ve babasının ağzından mektuplar yazar. Bu, onu bir süre oyalasa da, baba özlemi dayanılmaz hale geldiğinde Bora konuşmamaya başlar.
Tekin, değerli antikalar, tablolar çalan bir sanat hırsızıdır. İçinde antika eşyaların da olduğu bir sahaf işletmektedir. Hikayemiz, Tekin’in hırsızlık yapmak için Defne’nin evine girmesiyle başlar!
Oğlu Bora’ya, babasının akşam geleceğini söyleyip, eve yalandan bir baba getirme planları yapan Defne, oğlunun eve giren hırsız Tekin’le karşılacağından habersizdir. Tekin antikayı çalmak için eve girdiğinde Bora uyanır ve onu hiç görmediği babası sanar. Bora uzun bir süreden sonra ilk defa konuşmuştur.

Defne tamamen çaresiz kalmıştır. Ya oğluna babasıyla ilgili tüm gerçekleri anlatacak ya da uzun süre sonra Bora’nın konuşmasını sağlayan hırsızın peşine düşerek onu baba diye eve getirecektir.

Kalp Hırsızı Karakterleri;

Kalp Hırsızı Defne
Kalp Hırsızı Bora
Kalp Hırsızı Tekin

Kalp Hırsızı Tanıtım Fragmanı;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder