İPEK YAYLACIOĞLU KİMDİR? İPEK YAYLACIOĞLU BİYOGRAFİSİ

İpek Yaylacıoğlu kimdir? İpek Yaylacıoğlu kaç yaşında? İpek Yaylacıoğlu evli mi? İpek Yaylacıoğlu sevgilisi var mı? İpek Yaylacıoğlu hakkında bilmediklerinizi öğrenmek için yazımızın devamını okuyunuz...



İpek Yaylacıoğlu 31 temmuz 1984 İstanbul Taksim doğumludur. Güzel oyuncu İpek Yaylacıoğlu 30 yaşındadır. Babası Adanalı, annesi Karamürsellidir. Nişantaşı Işık Lisesi ve Bilgi Üniversitesi reklamcılık bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca Londra'da şapka tasarımı eğtimi almış; diksiyon, grafikerlik ve birçok oyunculuk kursunada gitmiştir.

Oyunculuğa annesi ile parkta oynarken bir ajans sahibinin kendisini görmesi ve ajansına kayıt ettirmek istemesiyle başlamış ve reklam filmlerinde oynamıştır.  Ziraat Bankası, Profilo, Çikilop gibi markaların reklam filmleriyle küçük yaşta oyunculuğa başlayan güzel oyuncu İpek Yaylacıoğlu nun Wicked isimli bir tasarım markası var.

İpek Yaylacıoğlu Twitter : https://twitter.com/ipkyaylacioglu
İpek Yaylacıoğlu Instagram : http://instagram.com/ipekyaylacioglu

İpek Yaylacıoğlu Filmografisi

İpek Yaylacıoğlunun oynadığı Filmler;

2008 Başka Semtin Çocukları

İpek Yaylacıoğlunun Oynadığı Diziler;

2005 Ihlamurlar Altında
2007 Senden Başka
2008 Elif
2008 Çemberin Dışında
2009 Kavak Yelleri
2009 Arka Sokaklar (Pınar)
2014 Kardeş Payı (Eda)

İpek Yaylacıoğlunun Oynadığı Reklam Filmleri

xxxx Ziraat Bankası
xxxx Profilo
xxxx Çikilop
2003 Ace
2003 Tuborg
2003 Fanta
2005 Siemens
2005 Motogp
2006 Alpella
2008 Eti İkidebir
2009 Ülker Golf Fantasia
2011 Arko Nem