BEYAZ KARANFİL DİZİSİ - OYUNCULARI VE KONUSU

Beyaz Karanfil dizisi konusu ne? Beyaz Karanfil dizisi hangi kanalda? ATV Beyaz Karanfil dizisi hangi oyuncular rol alıyor ne zaman başlayacak? Beyaz Karanfil dizisi fragman ve haberler.


ATV nin amiral gemisi Kurtlar Vadisi Pusu yu Kanal D ye kaptırmasından sonra yerine yeni bir dizi koyma kararı aldı. Beyaz Karanfil ismi ile yayına girecek olan Atv nin yeni dizisindeki kadro oldukça tanıdık. Beyaz Karanfil dizisi oyuncuları Kurtlar Vadisi' nin eski oyuncularından oluşmakta.
Beyaz Karanfil dizisi başrollerinde Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden tanıdığımız Kenan Çoban (Abdülhey) Hakan Boyav (Kara) Ali Sürmeli (Zaza Dayı), Çağlar Ertuğrul, Erdem Ergüney, Fatih Dönmez, Veda Yurtsever İpek, Eda Özel, Tolga Evren, Ali Başar, Ferda Işıl, Sezer Arıçay, Oya Unustası, Begüm Yılmaz, Seda Demir, İmer Özgün, Cem Aksakal, Emre Ozan, Erkan Meriç, Aleyna Solaker, Eray Berke Acar ve Chloe Loughnan gibi oyuncular yer almakta.

Beyaz Karanfil Künye:

Yapımcı: Cüneyt Aysan - Bahadır Özdener
Senaryo : Volkan SÜnbül - Cüney Aysan
Yapım : ATV
Yönetmen : Baran Özçaylan
Oyuncular : Kenan Çoban, Çağlar Ertuğrul, Ali Sürmeli, Hakan Boyav, Erdem Ergüney, Fatih Dönmez, Veda Yurtsever İpek, Eda Özel, Tolga Evren, Ali Başar, Ferda Işıl, Sezer Arıçay, Oya Unustası, Begüm Yılmaz, Seda Demir, İmer Özgün, Cem Aksakal, Emre Ozan, Erkan Meriç, Aleyna Solaker, Eray Berke Acar ve Chloe Loughnan.

Beyaz Karanfil Konusu :

Yıllarca hapis yattı, geçmişi elinden alındı. Şimdi vakit, intikam vakti!...
Zülfü, zengin bir ağa olan akrabası Osman'ın bahçıvanlığını yapmaktadır. Osman, uyuşturucu pazarının en güçlü isimlerinden biridir. Zülfü, Osman yüzünden hapse girer ve cezası bittiğinde başına gelenlerin intikamını almak için harekete geçer.


Beyaz Karanfil Dizisi Tanıtım Fragmanı:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder